Over STUKJES

Puzzelen is leuk en puzzels zijn leuk!

 

Steeds meer mensen lijken dat met me eens te zijn. Puzzelen is ontspannend en het maakt je hoofd leeg.

Maar meestal wil je een puzzel maar 1x leggen en dan weer eens een andere. Ik vind het verspilling om steeds een nieuwe puzzel te kopen en de oude ongebruikt in de kast te laten liggen. Daarom zoek ik zelf altijd naar tweedehands puzzels. In kringloopwinkels is wel wat te vinden, maar je moet goed zoeken naar een leuke afbeelding en een redelijke kwaliteit. Dat kost tijd en moeite. Bovendien blijken ze lang niet altijd compleet te zijn, heel teleurstellend.

Daarom kwam ik op het idee om een tweedehands puzzelwinkel te beginnen, met mooie legpuzzels die nog zo goed als nieuw zijn, laag geprijsd, en natuurlijk compleet! Niet meer op zoektocht, maar een mooie puzzel kiezen op je laptop en bestellen maar!

STUKJES is een hobby, een winkeltje naast baan en gezin. Daarom stuurde ik aanvankelijk geen puzzels op, maar kon je ze bij mij thuis in Zwaanshoek afhalen. Maar omdat mijn huis nu volstaat met puzzels, ben ik ook begonnen met het opsturen van pakketten. Ook bied ik een bezorgservice aan, tot max. 10 km van mijn huisadres. Ik kom de puzzels dan zelf brengen. Aan de Bezorg- en Verzendservice zijn wel voorwaarden verbonden, zie de pagina ‘Bezorg- en Verzendservice’.

Kijk rustig rond op de website. Daar vind je alle verdere info en natuurlijk de webwinkel.

Veel plezier!

Annemieke